SZAŁAS DREWNIANY - zaaranżowany w sposób prosty, nawiązujący do tradycji regionu. Rozpalony ogień utrzymuje niepowtarzalny klimat i przyjazną atmosferę. Serwowane dania to potrawy regionalne: kita w kapuście, golonka pieczona z miodem i piwem, karkówka z pieca z sosem z grzybów leśnych, swojski smalczyk z ogórasem i gorąca szarlotka z bitą śmietaną. Na rozgrzewkę grzaniec z beczki i bombardino po góralsku! Sala pomieści 50 osób. Uczcimy z Wami każdą kameralną uroczystość: imieniny, jubileusz, urodziny dziecka, awans w pracy. Zorganizujemy mini bal przebierańców, a także bankiet biznesowy w regionalnym stylu. Na specjalne życzenie zaprosimy muzykantów. Każdy gość poczuje się wyjątkowo.
AKWARIUM – największy punkt gastronomiczny w Ośrodku. Duże przeszklenia dają możliwość obserwowania stoku i Śnieżnego Parku Narciarskiego dla dzieci. W ofercie punktu znajdują nie tylko dania podawane w bemarach, ale i serwowane na zamówienie z karty dań.
SKI BAR YETI – Apres Ski Bar, z pysznymi przekąskami, słodkimi goframi i nie tylko. Tylko tutaj wypijesz również świeżo wyciskane soki a popołudniu zapraszamy na shoty i drinki. Nowoczesny styl, muzyka oraz dobrze zaopatrzony bar sprawiają, iż jest to doskonałe miejsce do wypoczynku po nartach.
GRILL – idealne rozwiązanie dla wszystkich, którzy chcą spędzić cały dzień na świeżym powietrzu, nie opuszczając przy tym żadnej możliwej chwili do cieszenia się czystym górskim powietrzem i słońcem. Punkt Grillowy umiejscowiony przy dolnej stacji kolei linowej, zaspokoi oczekiwania nawet najbardziej wybrednych klientów. Poza szaszłykami, karkówką czy tradycyjną kiełbasą, na klientów Grilla czekają również placki wypiekane na blasze.
OSCYPKI – nieodzowny punkt każdego górskiego ośrodka - serwuje pyszne oscypki prosto z grilla. Można również kupić "na wynos" korbacze, gołki a nawet bundz.
Obsługa grup - imprez plenerowych
+48 668 662 291